Web and Forum site status.

General BVS related area
User avatar
timpootle
Posts: 1361
Joined: Wed Mar 14, 2007 12:13 pm
Location: Chorlton-cum-Hardy, UK

Re: Web and Forum site status.

Postby timpootle » Mon Nov 19, 2012 12:13 pm

Upped from 3.0.10 to 3.0.11 this morning. PM or email me if it behaves strangely.
Tim Crumpton

User avatar
ChrisB
Posts: 4657
Joined: Fri Jul 14, 2006 11:33 am
Location: Hampshire on the Southcoast
Contact:

Re: Web and Forum site status.

Postby ChrisB » Wed Nov 21, 2012 9:03 pm

Some of you may have been Private messaged by what appears to be a Spammer which we have now removed.

Apologies for this

ChrisB
I reject reality and substitute my own !!!!!!

User avatar
timpootle
Posts: 1361
Joined: Wed Mar 14, 2007 12:13 pm
Location: Chorlton-cum-Hardy, UK

Re: Web and Forum site status.

Postby timpootle » Mon Sep 14, 2015 11:14 am

All change! I upgraded from 3.0.12 to 3.1.6 today, and lost our style in the process. I will try to get it back in the coming hours or days.
Tim Crumpton

User avatar
skooler
Posts: 129
Joined: Fri Oct 19, 2012 5:19 pm
Location: Worcestershire
Contact:

Re: Web and Forum site status.

Postby skooler » Tue Sep 15, 2015 8:28 am

ahhhhh! I'm lost and confused now!
Posts by Mike Schooling
Director and tech lead at indra.co.uk

Mazda RX8, Soliton Jr, 24KWH Sinopoly LiFePO4, Kostov 11alpha
http://www.diyelectriccar.com/forums/sh ... 61556.html


Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests